Acqua Di Parma Mirto Di Panarea edt Rollerball 10ml

Acqua Di Parma Mirto Di Panarea edt Rollerball 10ml
  • Klicka för att förstora
399kr 249kr

Produktinformation
Specification

Mirto Di Panarea är en ikonisk doft från Acqua Di Parma som fångar den förtrollande atmosfären på den italienska ön Panarea. Denna eau de toilette är uppfriskande och unik, och den öppnar med en explosion av sprudlande citron, bergamott och mynta. Den initiala fräschören är förförande och sprudlande, som en svalkande bris från Medelhavet.

Hjärtnoten består av en elegant och aromatisk blandning av rosmarin, lavendel och vit mysk. Dessa noter ger doften en djupare och mer sofistikerad dimension samtidigt som de bibehåller dess fräschör.

Basnoten innehåller en mjuk och träig bas av cypress och enbärsträ, som ger en varaktig avslutning på doften. Det ger en känsla av äkthet och elegans.

Acqua Di Parma Mirto Di Panarea Rollerball är perfekt för kvinnor och män som uppskattar en förtrollande och uppfriskande doft att bära med sig. Den praktiska rollerball-designen gör det enkelt att applicera doften precis där du vill, när du vill. Den är idealisk för att fräscha upp dig under dagen eller när du är på resande fot.

Märke: Acqua Di Parma

Innehåller: 10ml edt (Unisex)

Artikelnr11470
ConditionNew


Top