Escada Flor Del Sol edt 50ml

Escada Flor Del Sol edt 50ml
  • Klicka för att förstora
625kr 329kr

Produktinformation
Specification

Escada Flor del Sol  är en livlig och sprudlande doft som fångar känslan av en strålande sommardag. Den här doften är en del av Escadas doftkollektioner inspirerade av tropiska paradis och soliga destinationer och är perfekt för den kvinna som älskar att omfamna livets glädje och lyxiga stunder.

Doften öppnar upp med en explosion av fruktiga och citrusiga noter, med saftiga toner av blodapelsin och passionsfrukt som genomsyrar luften med sin ljuva sötma. Hjärtnoterna av magnolia och ros infunderar doften med en blommig och feminin elegans, som påminner om en blomstrande trädgård i full blom under solens strålar. Basnoterna av mysk och vanilj skapar en varm och sensuell bas som fördjupar doftens karaktär och lämnar en minnesvärd spår.

Escada Flor del Sol är den perfekta doften för sommarsäsongen, som är ljus och uppfriskande nog att bära under dagen och tillräckligt förförisk för kvällsnjutningar. Den kommer säkert att få dig att känna dig sommarfräsch och full av liv varje gång du bär den.

Märke: Escada

Innehåller: 50ml edt

Artikelnr11507
ConditionNew


Top