Mugler cologne run free edt 10ml

Mugler cologne run free edt 10ml
  • Klicka för att förstora

Den här produkten är tillfälligt slutsåld!


Produktinformation
Specification

Mugler Cologne Run Free är en fräsch och energisk doft som hyllar friheten och äventyret. Skapad av modehuset Mugler, är denna doft en uppmaning att utforska världen med en känsla av lätthet och optimism. Mugler Cologne Run Free erbjuder en dynamisk kombination av citrus, kryddiga och träiga noter för att skapa en frisk och livlig doftupplevelse. Är en unisexdoft som lämpar sig både för män och kvinnor.

Toppnoterna öppnar upp med en sprakande citruskavalkad som inkluderar bergamott och grapefrukt. Denna uppfriskande inledning ger doften omedelbart en vital och uppiggande känsla, som omfamnar användaren med en känsla av frihet och vitalitet.

Hjärtnoterna av Mugler Cologne Run Free lägger till en kryddig twist till doften. Kardemumma och svartpeppar skapar en livlig och stimulerande kryddighet som kompletterar de uppfriskande citrusnoterna. Denna kryddiga dimension ger doften en modern och dynamisk karaktär.

Basnoterna ger en varaktig avslutning och träiga noter, inklusive vetiver och patchouli, skapar en jordnära bas som ger doften sitt djup och komplexitet. Denna sista touch av träiga accenter gör Mugler Cologne Run Free lämplig för både daglig användning och speciella tillfällen.

Mugler Cologne Run Free är en doft för den moderna mannen och kvinnan som söker en frisk och energisk signaturdoft. Med sin dynamiska och uppfriskande karaktär är Mugler Cologne Run Free en perfekt kompanjon för dem som lever livet med äventyr och självförtroende.

Praktisk flaska på 10ml edp.

Märke: Mugler

Innehåller: 10ml edp

Artikelnr11501
ConditionNew


Top