Cock Grease Skäggolja 30ml

Cock Grease Skäggolja 30ml
  • Klicka för att förstora
275kr 119kr

Produktinformation
Specification

Cock Grease Beard Oil är skapad med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge ditt skägg den näring det förtjänar. Denna exklusiva formel är utvecklad för att mjukgöra, konditionera och ge glans åt ditt skägg samtidigt som den främjar en frisk och välmående skägghårbotten.

Huvudingredienserna inkluderar naturliga oljor som arganolja och jojobaolja, vilka är kända för sina fuktgivande och mjukgörande egenskaper. Dessa oljor penetrerar skägget och hårbotten för att återfukta och minska torrhet, vilket resulterar i ett silkeslent och välvårdat skägg.

Cock Grease Beard Oil har en subtil och maskulin doft som inte bara förbättrar skäggets utseende utan också ger en behaglig arom. Doften är utformad för att komplettera din personliga stil utan att överväldiga.

Oavsett om du har ett kort eller långt skägg är Cock Grease Beard Oil den perfekta följeslagaren för den moderna mannen som strävar efter ett välunderhållet och elegant skägg. Ta hand om ditt skägg på ett sätt som verkligen betonar din manlighet med Cock Grease Beard Oil.

Märke: Cock Grease

Innehåller: 30ml skäggolja

Artikelnr11495
ConditionNew


Top