Gucci Mémoire d'une Odeur edp 7,4ml Rollerball

Gucci Mémoire d'une Odeur edp 7,4ml Rollerball
  • Klicka för att förstora
375kr 269kr

Produktinformation
Specification

Gucci Mémoire d'une Odeur Rollerball är en perfekt kompanjon för att upprätthålla din signaturdoft när du är på språng. Den innehåller 7,4 ml av den förtrollande och neutrala doften som är unik för Gucci-parfymkollektionen.

Doften öppnar upp med fräscha och uppfriskande noter av kamomill och bitter apelsin, som genast lockar med sin lugnande och harmoniska karaktär. Hjärtnoterna av jasmin, koriander och ros lägger till en sofistikerad och förförisk dimension till doften, medan basnoterna av cederträ, sandelträ och vanilj ger en varm och mjuk avslutning som fördjupar doftens komplexitet.

Denna rollerball är idealisk för att applicera doften exakt där du vill ha den, oavsett om det är på handlederna, nacken eller bakom öronen. Dess kompakta storlek gör den också perfekt för att bära med sig i handväskan eller fickan för en snabb uppfräschning när som helst under dagen.

Gucci Mémoire d'une Odeur Rollerball är en mångsidig och könsöverskridande doft som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är för daglig användning eller speciella tillfällen, kommer denna rollerball att lämna ett minnesvärt intryck med sin förtrollande doft.

Märke: Gucci

Innehåller: 7,4ml edp 

Artikelnr11513
ConditionNew


Top