Baldessarini Shower Gel 150ml

Baldessarini Shower Gel 150ml
  • Klicka för att förstora
229kr 109kr

Produktinformation
Specification

Baldessarini Shower Gel är en lyxig duschgel designad för den sofistikerade och självsäkra mannen. Den är en del av Baldessarini-linjen som är känd för sina eleganta och maskulina dofter. Denna duschgel rengör huden effektivt samtidigt som den lämnar en uppfriskande och långvarig doft som kompletterar övriga produkter i Baldessarini-serien.

Duschgelen öppnar med fräscha och energigivande toppnoter av mandarin, apelsin och mint. Dessa ingredienser ger en omedelbart upplyftande känsla som gör varje dusch till en njutbar upplevelse.

I hjärtat av doften finns varma och kryddiga noter av patchouli, kanel och kummin. Dessa hjärtnoter skapar en rik och intensiv arom som ger duschgelen en unik och maskulin karaktär.

Basen avrundas med djupa och träiga noter av sandelträ och cederträ, tillsammans med amber och mysk. Dessa basnoter ger en varm och sensuell avslutning som gör att doften stannar kvar på huden länge efter duschen.

Fördelar:

  • Rengörande: Effektivt rengör huden utan att torka ut den.
  • Doftande: Lämnar en långvarig och sofistikerad doft på huden.
  • Uppfriskande: De fräscha toppnoterna ger en upplyftande och energigivande start på dagen.
  • Kompletterande: Passar perfekt tillsammans med andra produkter från Baldessarini-serien för en komplett doftupplevelse.

Märke: Baldessarini

Innehåller: 150ml Shower gel 

Artikelnr11526
ConditionNew


Top