Calvin Klein Eternity For Men After Shave 100ml

Calvin Klein Eternity For Men After Shave 100ml
  • Klicka för att förstora
525kr 279kr

Produktinformation
Specification

Calvin Klein Eternity for Men After Shave är en elegant och förförisk doft som kompletterar Calvin Kleins ikoniska Eternity for Men parfym. Denna after shave är skapad för den moderna gentlemannen som uppskattar klassisk stil och tidlös elegans.

Med en fräsch och uppfriskande doftprofil öppnar denna after shave upp med en kaskad av friska toppnoter, inklusive mandarin, lavendel och gröna noter. Därefter avslöjar hjärtnoterna en sofistikerad blandning av jasmin, basilika, salvia och liljekonvalj, vilket ger en subtil kryddighet och en djupare dimension till doften. Avslutningsvis ger basnoterna av sandelträ, bärnsten, patchouli och mysk en varm och sensuell bas som lämnar en minnesvärd doft på huden.

Eternity for Men After Shave är idealisk för användning efter rakning för att lugna och återfukta huden samtidigt som den lämnar en subtil doft som varar länge. Dess eleganta och maskulina doft gör den också perfekt för daglig användning och speciella tillfällen. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med Eternity for Men parfym, ger denna after shave en touch av raffinerad manlighet som passar perfekt för den moderna gentlemannen.

Märke: Calvin Klein

Innehåller: 100ml After Shave

Artikelnr11510
ConditionNew


Top