Calvin Klein Eternity For Men Summer Daze edt 100ml

Calvin Klein Eternity For Men Summer Daze edt 100ml
  • Klicka för att förstora
699kr 369kr

Produktinformation
Specification

Calvin Klein Eternity for Men Summer Daze är en förtrollande doft som fångar essensen av sommaren i varje sprut. Skapad av det ikoniska modehuset Calvin Klein, är denna doft en hyllning till den avslappnade och soliga atmosfären som kännetecknar sommarmånaderna. Med en kombination av fräscha och träiga noter erbjuder Eternity for Men Summer Daze en svalkande och förförisk doftupplevelse.

Toppnoterna öppnar upp med en livlig och fruktig inledning. Saftiga citrusfrukter som bergamott och mandarin skapar en uppfriskande och energigivande öppning. Denna första doftvåg känns som en sval bris av sommarluft och ger användaren omedelbart en känsla av lätthet.

Hjärtnoterna är blommiga och aromatiska. Lavendel och rosmarin ger en subtil blommig och kryddig dimension till doften. Dessa noter ger en elegant och maskulin touch som kompletterar den fruktiga inledningen.

Basnoterna avslutar doften med en varm och träig signatur. Patchouli och cypress ger en jordnära och träig bas som ger Eternity for Men Summer Daze dess djup och långvarighet. Denna basnot skapar en behaglig och sofistikerad avslutning på doften.

Eternity for Men Summer Daze är en doft som perfekt fångar sommarens lätthet och njutning. Den är idealisk för den moderna mannen som söker en fräsch och livlig signaturdoft för sommardagar och kvällar. Med dess dynamiska och uppfriskande karaktär blir Eternity for Men Summer Daze den perfekta följeslagaren för varje sommaräventyr.

Märke: Calvin Klein

Innehåller: 100ml edt

Artikelnr11502
ConditionNew


Top