Diesel Fuel For Life For Him Edt 50ml

Diesel Fuel For Life For Him Edt 50ml
  • Klicka för att förstora
455kr 259kr

Produktinformation
Specification

Diesel Fuel for Life for Him är en maskulin doft som fångar essensen av äventyr och energi. Den här doften, skapad av Diesel, är designad för den självsäkra och moderna mannen som omfamnar livets pulserande rytm. Med en unik blandning av fräscha, kryddiga och träiga noter ger denna doft en distinkt och minnesvärd signatur.

Toppnoterna inleder doften med en livlig explosion av citrusfrukter, inklusive grapefrukt och citron, vilket ger en uppfriskande och dynamisk öppning. Denna citruscocktail öppnar upp sinnena och skapar en känsla av vitalitet.

I hjärtat finner man kryddiga och aromatiska toner. Svartpeppar och kryddnejlika ger en kraftfull och maskulin dimension till doften. Dessa kryddiga inslag balanseras elegant av en hint av lavendel, vilket tillför en subtil blommighet och mjukhet.

Basnoterna utgör den långvariga och förföriska avslutningen på doften. Träiga och balsamiska noter, som vetiver och bärnsten, skapar en varm och sensuell bas som ger doften dess djup och komplexitet. Denna grund ger en minnesvärd signatur som varar länge på huden.

Doftens flaskdesign är lika modern och rå som Diesel-märkets estetik. En robust glasflaska med en industriell och maskulin metallkork representerar en perfekt harmoni mellan råstyrka och sofistikerad design. Flaskan återspeglar doftens urbana och dynamiska karaktär.

Diesel Fuel for Life for Him är en doft för mannen som lever livet fullt ut och söker en doft som kompletterar hans självsäkra stil. Med sin energifyllda och förföriska aura är denna doft idealisk för både dagliga äventyr och speciella tillfällen, och den skapar en varaktig och minnesvärd intryck.

Märke: Diesel

Innehåller: 50ml edt

Artikelnr11497
ConditionNew


Top