DKNY Be Delicious edp 30ml

DKNY Be Delicious edp 30ml
  • Klicka för att förstora
650kr 319kr

Produktinformation
Specification

DKNY Be Delicious är en ikonisk doft som fångar den vibrerande energin och dynamiken i New York City. Denna doft är fräsch, modern och full av liv, vilket gör den perfekt för den självsäkra och livfulla kvinnan.

Doften öppnar med en uppfriskande explosion av fruktiga toppnoter, inklusive det karakteristiska amerikanska äpplet, som ger en söt och krispig start. Detta kompletteras av fräscha inslag av gurka och grapefrukt, samt en hint av magnolia som tillför en subtil blommig nyans.

I hjärtat av doften finns en elegant bukett av blommor, inklusive tuberose, liljekonvalj, ros och viol, som ger en mjuk och feminin touch. Basen avrundas med varma och sensuella noter av sandelträ, ljusa träslag och vit amber, vilket ger doften en sofistikerad och långvarig finish.

DKNY Be Delicious är en doft som speglar den urbana livsstilen, med sin fräscha och energiska karaktär som är både modern och tidlös. Den krispiga äppeldoften tillsammans med de blommiga och träiga inslagen skapar en unik och minnesvärd doftupplevelse.

Märke: DKNY

Innehåller: 30ml edp

Artikelnr11523
ConditionNew


Top