Elle L'Edition edp 30ml

Elle L'Edition edp 30ml
  • Klicka för att förstora
475kr 209kr

Produktinformation
Specification

Elle L'Edition Eau de Parfum är en förtrollande doft som utstrålar kvinnlighet, elegans och självsäkerhet. Det är en del av Elle-parfymkollektionen och erbjuder en unik och minnesvärd doftupplevelse för den moderna kvinnan.

Doften öppnar upp med uppfriskande och fruktiga toppnoter av mandarin och svarta vinbär, vilket ger en livlig och energisk inledning till doften. Därefter utvecklas hjärtnoterna av ros och jasmin, som ger en blommig och förförisk dimension till doften och lämnar en sensuell aura. Basnoterna av vanilj, patchouli och mysk ger en varm och förförisk avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Elle L'Edition är en perfekt doft för daglig användning och speciella tillfällen. Dess eleganta och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din personliga stil och skapa en varaktig intryck. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Elle-parfymer och produkter, är Elle L'Edition en doft som utstrålar kvinnlig kraft och självsäkerhet.

Märke: Elle

Innehåller: 30ml edp

Artikelnr11512
ConditionNew


Top