Giorgio Armani My Way edp 15ml

Giorgio Armani My Way edp 15ml
  • Klicka för att förstora
525kr 359kr

Produktinformation
Specification

Armani My Way är en härlig doft som fångar essensen av äventyr och självuttryck. Det är en del av Giorgio Armanis parfymkollektion och är designad för den moderna kvinnan som söker en doft som reflekterar hennes personlighet och reslust.

Doften öppnar upp med uppfriskande toppnoter av bergamott och apelsinblomma, vilket ger en livlig och sprudlande inledning till doften. Därefter avslöjar hjärtnoterna en blommig bukett av tuberos och jasmin, som ger en feminin och sensuell dimension till doften. Basnoterna av cederträ och vit mysk ger en varm och träig avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Armani My Way är en perfekt doft för daglig användning och speciella tillfällen. Dess friska och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din personliga stil och skapa en varaktig intryck. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Giorgio Armani-parfymer och produkter, är Armani My Way en doft som utstrålar självförtroende och raffinement.

Märke: Giorgio Armani

Innehåller: 15ml edp

Artikelnr11514
ConditionNew


Top