Hollister Festival Vibes For Her edp 50ml

Hollister Festival Vibes For Her edp 50ml
  • Klicka för att förstora
455kr 179kr

Produktinformation
Specification

Hollister Festival Vibes for Her är en livlig och förtrollande doft som fångar känslan av sommarfestivaler och glada stunder med vänner. Den här doften är en del av Hollisters parfymkollektion och är designad för den moderna kvinnan som älskar att ha kul och känna sig fri.

Doften öppnar upp med uppfriskande och fruktiga toppnoter av blodapelsin, mandarin och svarta vinbär, vilket ger en livlig och energigivande inledning till doften. Därefter avslöjar hjärtnoterna en blommig bukett av liljekonvalj, gardenia och jasmin, som ger en feminin och förförisk dimension till doften. Basnoterna av mysk och sandelträ ger en varm och sensuell avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Hollister Festival Vibes for Her är en perfekt doft för sommaren och för alla som älskar festivalstämningen. Dess livliga och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din avslappnade och lekfulla stil under de varma månaderna. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Hollister-produkter, är Hollister Festival Vibes for Her en doft som utstrålar glädje och frihet.

Märke: Hollister

Innehåller: 50ml edp

Artikelnr11517
ConditionNew


Top