Hollister Wave For Her edp 30ml

Hollister Wave For Her edp 30ml
  • Klicka för att förstora
355kr 159kr

Produktinformation
Specification

Hollister Wave for Her är en frisk och livlig doft som fångar känslan av soliga dagar vid havet. Den här doften är en del av Hollisters parfymkollektion och är designad för den moderna kvinnan som älskar äventyr och spontanitet.

Doften öppnar upp med uppfriskande och fruktiga toppnoter av stjärnfrukt, svarta vinbär och krusbär, vilket ger en livlig och energigivande inledning till doften. Därefter avslöjar hjärtnoterna en blommig bukett av freesia, hibiskus och rosa pärona, som ger en feminin och fräsch dimension till doften. Basnoterna av sandelträ och krämig mysk ger en varm och förförisk avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Hollister Wave for Her är en perfekt doft för daglig användning, särskilt under varma sommardagar eller när du längtar efter en känsla av havsbris och solkyssta stränder. Dess fräscha och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din avslappnade och lekfulla stil. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Hollister-produkter, är Hollister Wave for Her en doft som utstrålar glädje och spontanitet.

Märke: Hollister

Innehåller: 30ml edp

Artikelnr11515
ConditionNew


Top