Hugo Boss Orange Woman edt 50ml

Hugo Boss Orange Woman edt 50ml
  • Klicka för att förstora
625kr 319kr

Produktinformation
Specification

Hugo Boss Orange är en uppfriskande och livlig doft som fångar essensen av optimism och spontanitet. Lanserad 2009, är denna doft en hyllning till den moderna, självsäkra kvinnan som omfamnar livets äventyr med entusiasm och glädje.

Doften öppnar upp med sprudlande toppnoter av söta äpplen och apelsinblommor, som ger en omedelbar känsla av friskhet och vitalitet. Därefter blandas hjärtnoter av vit blomsterbukett och peppar, som ger en subtil kryddighet och feminin charm till doften. Basnoterna av sandelträ, olivträ och vanilj ger en varm och förförisk avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Boss Orange är en mångsidig doft som passar perfekt för daglig användning och är idealisk för alla tillfällen, från arbete till fritid. Dess fräscha och blommiga doftprofil ger en känsla av optimism och glädje, och den långvariga sillage gör att du kan bära doften med självförtroende hela dagen. För kvinnor som söker en doft som är lika livlig och dynamisk som de är själva, är Boss Orange det perfekta valet.

Märke: Hugo Boss

Innehåller: 50ml edt

Artikelnr11509
ConditionNew


Top