Karl Lagerfeld New York Mercer Street edt 60ml

Karl Lagerfeld New York Mercer Street edt 60ml
  • Klicka för att förstora
550kr 219kr

Produktinformation
Specification

Karl Lagerfeld New York Mercer Street är en modern och dynamisk doft som fångar essensen av New York Citys livliga atmosfär. Inspirerad av en av stadens mest ikoniska och trendiga gator, Mercer Street, är denna doft designad för den självsäkra och stilmedvetna individen.

Doften öppnar med en fräsch och kryddig kombination av vitpeppar, basilika och lime. Dessa toppnoter ger en omedelbart upplyftande och energigivande start som reflekterar stadens pulserande rytm.

I hjärtat av doften möts vi av en unik blandning av rabarber, vattenjasmin och geranium. Rabarber tillför en subtil sötma och syrlighet, medan vattenjasmin och geranium ger en elegant och blommig touch som balanserar kompositionen.

Basen avrundas med varma och jordiga noter av vetiver, vit trä och musk. Dessa basnoter ger en sofistikerad och långvarig finish som omsluter bäraren i en behaglig och stilfull aura.

Karl Lagerfeld New York Mercer Street är en doft som kombinerar modernitet med tidlös elegans, perfekt för den som vill utstråla en urban och sofistikerad stil. Den fräscha citrusöppningen, den blommiga och unika hjärtnoten tillsammans med den varma och jordiga basen skapar en doft som är både minnesvärd och mångsidig.

Märke: Karl Lagerfeld

Innehåller: 60ml edt

Artikelnr11524
ConditionNew


Top