Miu Miu Twist edp 10ml

Miu Miu Twist edp 10ml
  • Klicka för att förstora
355kr 209kr

Produktinformation
Specification

Miu Miu Twist är en förtrollande och lekfull doft skapad av det prestigefyllda modehuset Miu Miu. Den här doften är designad för den moderna kvinnan som omfamnar sin egen unika stil och letar efter en doft som är lika eklektisk som hon är. Miu Miu Twist är en perfekt kombination av fruktiga, blommiga och träiga noter som skapar en livlig och dynamisk signatur.

Toppnoterna öppnar doften med en frisk och fruktig inledning. Saftiga äpplen och kryddig bergamott skapar ett sprudlande och uppfriskande första intryck. Denna livliga toppnot skapar genast en lekfull och energisk atmosfär.

I hjärtat av Miu Miu Twist hittar man en blommig bukett som balanserar elegans och modernitet. Rosa pioner och tuberos ger en feminin och sensuell karaktär till doften. Dessa blommiga noter väver samman för att skapa en mjuk och förförisk hjärtnot.

Basnoterna ger en varm och beroendeframkallande avslutning på doften. Träiga ackord, inklusive cederträ och patchouli, ger en jordnära och träig bas som kompletterar de tidigare noterna och ger Miu Miu Twist en sofistikerad och långvarig doft.

Miu Miu Twist är en doft för den kvinnliga individen som vågar vara annorlunda och njuter av att experimentera med olika doftnoter. Med dess energiska och eklektiska blandning är Miu Miu Twist idealisk för daglig användning och speciella tillfällen, vilket gör varje stund oförglömlig och full av karaktär.

Här i en praktisk flaska på 10ml edp.

Märke: Miu Miu

Innehåller: 10ml edp

Artikelnr11499
ConditionNew


Top