Mugler Alien Goddess Intense edp 30ml

Mugler Alien Goddess Intense edp 30ml
  • Klicka för att förstora
985kr 749kr

Produktinformation
Specification

Mugler Alien Goddess är en hypnotisk och sensuell doft skapad för den självsäkra och magnetiska kvinnan. Detta olfaktoriska mästerverk från modehuset Mugler är en hyllning till den gudomliga femininiteten och erbjuder en exotisk och förförisk resa genom doftens olika skikt.

Toppnoterna av Alien Goddess öppnar upp med en sprakande explosion av fräscha och fruktiga noter. Bergamott och saftig päron skapar en inbjudande och uppfriskande inledning som genast captiverar sinnena och förbereder för en resa in i hjärtat av doften.

Hjärtnoterna avslöjar en blommig och feminin bukett. Vita blommor, inklusive magnolia och gardenia, ger en sofistikerad och förförisk dimension till doften. Dessa blommiga inslag är förtätade och harmoniserade för att skapa en sensuell och lockande karaktär.

Basnoterna ger en varaktig och minnesvärd avslutning. Vanilj och mysk skapar en beroendeframkallande och krämig bas som lämnar ett oförglömligt intryck. Denna sista touch av värme och förförelse gör Alien Goddess till en doft som lämnar ett bestående intryck.

Mugler Alien Goddess är en doft för kvinnan som omfamnar sin gudomliga femininitet och söker en unik och minnesvärd signatur. Med sin exotiska och förföriska aura är Alien Goddess idealisk för speciella tillfällen och för dem som vill göra ett starkt och sensuellt intryck.

Märke: Mugler

Innehåller: 30ml edp.

Artikelnr11520
ConditionNew


Top