Tabac Original edt 30ml

Tabac Original edt 30ml
  • Klicka för att förstora
215kr 129kr

Produktinformation
Specification

Tabac Original är en klassisk och tidlös doft som har varit en favorit bland män sedan den först lanserades 1959. Det är en ikonisk doft som representerar tradition, elegans och maskulinitet.

Doften öppnar upp med friska och uppfriskande toppnoter av citrusfrukter och peppar, vilket ger en livlig inledning till doften. Därefter utvecklas hjärtnoterna av blommor och kryddor, inklusive lavendel, ros, muskot och enbär, som ger en varm och sofistikerad karaktär till doften. Basnoterna av ambra, patchouli, ekmos och vanilj ger en djup och förförisk avslutning som lämnar ett varaktigt intryck.

Tabac Original är en mångsidig doft som är perfekt för både vardagligt bruk och speciella tillfällen. Dess klassiska och maskulina doftprofil gör den till ett tidlöst val som passar alla tillfällen och situationer. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra groomingprodukter från Tabac Original-serien, ger denna doft en touch av tidlös elegans och manlighet till den moderna gentlemannens dagliga rutin.

Märke: Tabac

Innehåller: 30ml edt

Artikelnr11511
ConditionNew


Top