One Direction You and I Shower Gel 150ml

One Direction You and I Shower Gel 150ml
  • Klicka för att förstora
199kr 119kr

Produktinformation
Specification

One Direction You and I Shower Gel är en del av den exklusiva doftkollektionen från det populära brittiska pojkbandet. Denna duschgel är en förlängning av den romantiska och ungdomliga doften "You and I," och erbjuder en frisk och upplyftande duschupplevelse som kompletterar doftens karaktär.

Doften "You and I" är känd för sina fruktiga och blommiga noter, och den här duschgelen fångar den samma förtrollande atmosfären. Toppnoterna innehåller friska och saftiga frukter som äpplen och citroner, vilket ger en uppfriskande och livlig inledning till duschen.

Hjärtnoterna av duschgelen förstärker den romantiska känslan. Delikata blommor som viol och jasmin kombineras för att skapa en blommig och feminin touch. Denna del av duschgelen återspeglar doftens förtrollande och ungdomliga karaktär.

Basnoterna ger en mjuk och varm avslutning på duschgelen. Krämig vanilj och mjuk mysk lämnar huden subtilt doftande och ger en känsla av komfort och välbefinnande efter duschen.

One Direction You and I Shower Gel är idealisk för dem som älskar doften "You and I" och vill förstärka doftupplevelsen med en fräsch och väldoftande duschgel. Det är ett utmärkt sätt för fans att integrera bandets signaturdoft i sin dagliga skönhetsrutin.

Märke: One Direction

Innehåller: 150ml shower gel

Artikelnr11504
ConditionNew


Top