Salvador Dali Eau De Rubylips edt 30ml

Salvador Dali Eau De Rubylips edt 30ml
  • Klicka för att förstora
355kr 169kr

Produktinformation
Specification

Salvador Dali RubyLips är en förtrollande och sensuell doft som bär på konstnärens unika vision om skönhet och passion. Denna doft, lanserad av Salvador Dali, fångar uppmärksamheten med sin djärva kombination av blommor och fruktiga noter, vilket skapar en feminin och magnetisk aura.

Toppnoterna öppnar upp med en livlig explosion av röda frukter, inklusive saftiga hallon och söta körsbär. Dessa fruktiga inslag ger doften en energisk och livfull inledning, som snabbt övergår till hjärtat av blommiga toner. En förförisk bukett av rosor och jasmin blandas smidigt för att lägga till en romantisk och blommig dimension till doften.

Basnoterna ger en varaktig och förtrollande avslutning. Varm och sensuell vanilj kombineras med träiga ackord, skapar en djup och lockande bas som lämnar en minnesvärd signatur på huden.

Doftens flaskdesign är lika konstnärlig som Salvador Dalís verk själva. Flaskan är formad som en kvinnas läppar i en djärv röd nyans, vilket ger en konstnärlig och elegant touch till doften. Förpackningen speglar också Dalís unika konstnärliga stil och skapar en visuell upplevelse som kompletterar doftens sensuella karaktär.

Salvador Dali RubyLips är en doft för den moderna och självsäkra kvinnan som omfamnar sin femininitet och älskar att uttrycka sin personliga stil genom konst och doft. Med dess lekfulla och passionerade karaktär erbjuder denna doft en förförisk touch till varje tillfälle och gör den till en minnesvärd signaturdoft.

Märke: Salvador Dali

Innehåller: 30ml edt

Artikelnr11496
ConditionNew


Top