Sarah Jessica Parker NYC edp 30ml

Sarah Jessica Parker NYC edp 30ml
  • Klicka för att förstora
355kr 199kr

Produktinformation
Specification

Sarah Jessica Parker NYC Eau de Parfum är en doft som fångar essensen av New York City's pulserande energi och stilfulla atmosfär. Den här doften är en del av Sarah Jessica Parkers parfymkollektion och är designad för den moderna kvinnan som älskar stadens livfulla och dynamiska karaktär.

Doften öppnar upp med uppfriskande och fruktiga toppnoter av italiensk mandarin, jordgubbar och osmanthus, vilket ger en livlig och energigivande inledning till doften. Därefter avslöjar hjärtnoterna en blommig bukett av jasmin, gardenia och fresia, som ger en feminin och förförisk dimension till doften. Basnoterna av vanilj, mysk och sandelträ ger en varm och sensuell avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Sarah Jessica Parker NYC Eau de Parfum är en perfekt doft för daglig användning och speciella tillfällen, särskilt för de som älskar stadens atmosfär och stil. Dess livliga och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din personliga stil och skapa en varaktig intryck. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Sarah Jessica Parker-parfymer och produkter, är Sarah Jessica Parker NYC en doft som utstrålar självförtroende och glamour.

Märke: Sarah Jessica Parker

Innehåller: 30ml edp

Artikelnr11518
ConditionNew


Top