Trussardi Delicate Rose Body Lotion 100ml

Trussardi Delicate Rose Body Lotion 100ml
  • Klicka för att förstora
245kr 129kr

Produktinformation
Specification

Trussardi Delicate Rose Body Lotion är en lyxig och vårdande kroppslotion som är skapad för att ge din hud näring samtidigt som den omsluter dig med den förtrollande doften av Delicate Rose. Denna lättabsorberande lotion är utformad för att lämna din hud mjuk, smidig och subtilt doftande av blommiga noter.

Egenskaper:

  • Fuktgivande och Närande: Den rika sammansättningen av denna body lotion hjälper till att återfukta och nära huden, vilket gör den idealisk för daglig användning. Din hud kommer att kännas återfuktad och silkeslen.

  • Delicate Rose Doft: Inspirerad av rosens ömtåliga skönhet kombinerar denna lotion lätta blommiga noter med en sofistikerad underton. Doften är subtil och feminin, vilket gör den perfekt för alla tillfällen.

  • Lätt Absorberande: Formulan är utformad för att snabbt absorberas av huden utan att lämna en kladdig känsla. Det gör att du kan klä på dig direkt efter applicering.

  • Elegant Förpackning: Flaskan är elegant och stilren, med Trussardi's karakteristiska design. Den är praktisk att använda och samtidigt vacker att visa upp på ditt skönhetsbord.

Användning: Applicera Trussardi Delicate Rose Body Lotion över hela kroppen, särskilt på områden där huden behöver extra fukt. Massera försiktigt in lotionen tills den är helt absorberad. Använd dagligen för att behålla hudens mjukhet och njut av den underbara doften av Delicate Rose.

Upplev en subtil och förförisk doft samtidigt som du tar hand om din hud med denna underbara Trussardi Delicate Rose Body Lotion. En perfekt komplettering till din dagliga skönhetsrutin och en vardagslyx för din hud.

Artikelnr11492
ConditionNew


Top