Viktor & Rolf Spicebomb edt 10ml

Viktor & Rolf Spicebomb edt 10ml
  • Klicka för att förstora
425kr 299kr

Produktinformation
Specification

Viktor & Rolf Spicebomb är en explosiv och maskulin doft som tar olfaktoriska upplevelser till en ny nivå. Skapat av det nederländska designhuset Viktor & Rolf, är denna doft en djärv och sensuell tolkning av en klassisk orientalisk kryddig komposition. Spicebomb erbjuder en unik och förförisk kombination av kryddiga, träiga och orientaliska noter som skapar en minnesvärd och distinkt signatur.

Toppnoterna öppnar med en kraftfull och kryddig inledning. Saftig rosa peppar och aromatisk saffran ger omedelbart doften en intensiv och vibrerande karaktär. Denna kryddiga öppning lägger grunden för en explosiv doftresa.

Hjärtnoterna fortsätter att utforska kryddighet och maskulinitet. Kanel och svartpeppar adderar en ytterligare dimension av värme och kryddighet till doften. Dessa noter skapar en komplex och lockande mellannot som balanseras elegant av subtila blommiga inslag.

Basnoterna av Spicebomb ger en rik och förförisk avslutning. Tobak och vetiver kombineras med en hint av läder för att skapa en träig och orientalisk bas som ger doften dess djup och sensuella dimension. Denna basnot lämnar ett varaktigt intryck och skapar en förförisk aura.

Viktor & Rolf Spicebomb är en doft för den självsäkra och sofistikerade mannen som söker en unik och minnesvärd signaturdoft. Med sin explosiva och kryddiga karaktär gör Spicebomb varje användning till en intensiv och distinkt olfaktorisk upplevelse.

Här i en praktisk förpackning på 10ml edt.

Märke: Viktor & Rolf

Innehåller: 10ml edt

Artikelnr11503
ConditionNew


Top