Davidoff Cool Water After Shave 75ml

Davidoff Cool Water After Shave 75ml
  • Klicka för att förstora
525kr 239kr

Produktinformation
Specification

Davidoff Cool Water Aftershave är en klassisk doft som fångar fräschör och naturlig kraft av havet. Den öppnar upp med en uppfriskande och svalkande blandning av havsvatten, lavendel och pepparmint. Denna initiala doft ger en omedelbar känsla av uppfriskning och renhet, perfekt för att lindra huden efter rakning.

Hjärtnoten av Davidoff Cool Water Aftershave består av en elegant och maskulin blandning av träiga och blommiga noter. Sandelträ och jasmin ger en känsla av varaktig fräschör och subtil förförelse.

Basnoten består av varma och sensuella noter av ambra och cederträ som ger en sofistikerad och långvarig avslutning på doften. Det ger en elegant touch till aftershaven och gör att den kan användas både under dagen och kvällen.

Davidoff Cool Water Aftershave är speciellt utformad för att lugna och återfukta huden efter rakning, samtidigt som den ger en fräsch doft. Den är en idealisk doft för män som uppskattar en ren och uppfriskande känsla och som vill ha en tidlös doft som passar alla tillfällen.

Märke: Davidoff

Innehåller: 75ml Aftershave

Artikelnr11469
ConditionNew


Top