Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Edt 15ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Edt 15ml
  • Klicka för att förstora
450kr 289kr

Produktinformation
Specification

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Edt är en tidlös och sofistikerad doft som fångar essensen av friskhet och elegans. Den öppnar upp med uppfriskande noter av citrusfrukter, såsom bergamott och mandarin, som genast skapar en livlig och uppiggande känsla.

Hjärtat av doften avslöjar en elegant kombination av havsnoter och aromatiska toner. En fräsch bris av havsluft blandas med rosmarin och kryddig persilja, vilket skapar en balanserad och distinkt doftprofil. Denna mellannot är förförisk och äventyrlig, och den bär med sig en känsla av oändlig fräschhet.

Doften avslutas med en varm och maskulin touch. Mysk och träiga noter ger en djup och sensuell dimension till doften, vilket gör den perfekt för både dagliga användning och speciella tillfällen.

Doftens sammansättning är konstruerad för att vara både fräsch och varaktig, vilket gör den till ett utmärkt val för män som söker en doft som kan anpassa sig till olika tillfällen. Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Edt är en modern klassiker som har stått tidens test och fortsätter att vara en symbol för maskulinitet och elegans.

Märke: Giorgio Armani

Innehåller: 15ml edt

Artikelnr11494
ConditionNew


Top