Hugo Boss Iced edt 75ml

Hugo Boss Iced edt 75ml
  • Klicka för att förstora
749kr 369kr

Produktinformation
Specification

Hugo Boss Iced är en uppfriskande och dynamisk doft som speglar en känsla av kyla och energi. Med sin unika kombination av friska och aromatiska doftnoter skapar denna parfym en livlig och ungdomlig atmosfär.

Toppnoterna öppnar upp med en iskall explosion av pepparmint, som ger en fräsch och stimulerande effekt. Denna friska doft ackompanjeras av en uppiggande mix av citrusfrukter som citron och apelsin, vilket ger en livlig och sprudlande inledning.

Hjärtnoterna i Hugo Boss Iced tar fram en aromatisk dimension genom tillsats av salvia och enbär. Dessa doftnoter ger en kryddig och uppfriskande karaktär till parfymen och bidrar till dess dynamiska och ungdomliga personlighet.

Basnoterna är maskulina och träiga, med inslag av teakträ och vetiver. Dessa noter ger en varm och sensuell avslutning på doften, samtidigt som de ger en stadig grund som balanserar de friska och aromatiska topp- och hjärtnoterna.

Hugo Boss Iced är en doft som passar perfekt för den moderna mannen som söker en fräsch och energigivande doft. Den är lämplig för både vardagligt bruk och speciella tillfällen och ger en känsla av självsäkerhet och stil. Med sin svalkande karaktär och ungdomliga energi är denna parfym ett utmärkt val för dem som vill ha en doft som sticker ut och gör ett intryck.

Märke: Hugo Boss

Innehåller: 75ml edt

Artikelnr11462
ConditionNew


Top