Michael Kors Extreme Speed edt 40ml

Michael Kors Extreme Speed edt 40ml
  • Klicka för att förstora
575kr 359kr

Produktinformation
Specification

Michael Kors Extreme Speed är en kraftfull och maskulin doft som öppnar med en frisk och uppiggande explosion av citrusnoter. Du möts av noter av italiensk citron och bergamott, som ger doften dess initiala krispighet och energi.

Hjärtnoten är en spännande blandning av aromatiska örter som basilika och enbär. Dessa noter ger doften en kryddig och jordnära komplexitet, som förstärker dess maskulina karaktär och ger en känsla av äventyr.

Basnoten består av sensuella träiga och ambernoter, inklusive patchouli och vetiver, som ger en långvarig och elegant avslutning på doften. Denna del av doften ger den en förförisk och sofistikerad dimension, vilket gör den passande för både dag- och kvällsbruk.

Michael Kors Extreme Speed EDT är perfekt för den moderna mannen som söker en doft som matchar hans dynamiska livsstil. Det är en utmärkt doftval för både vardag och speciella tillfällen. Den passar särskilt bra under våren och sommaren, men kan användas året runt av den som uppskattar dess energi och maskulina charm.

Märke: Michael Kors

Innehåller: 40ml edt

Artikelnr11467
ConditionNew


Top