Prada Candy Sugar Pop edp 30ml

Prada Candy Sugar Pop edp 30ml
  • Klicka för att förstora
750kr 419kr

Produktinformation
Specification

Prada Candy Sugar Pop är en lekfull och förtrollande doft som fångar känslan av sockerstinna godisbutiker och glada barndomsminnen. Denna doft är en del av Prada Candy-serien och är designad för den moderna kvinnan som älskar att experimentera med sin doftupplevelse.

Doften öppnar upp med fruktiga och friska toppnoter av citrusfrukter, inklusive citron och bergamott, vilket ger en livlig och energisk inledning till doften. Därefter avslöjar hjärtnoterna en söt och blommig bukett av pion, äpple och persika, som ger en feminin och förförisk dimension till doften. Basnoterna av vanilj, mysk och karamell ger en varm och sensuell avslutning som fördjupar doftens komplexitet och lämnar ett minnesvärt intryck.

Prada Candy Sugar Pop är en perfekt doft för daglig användning och speciella tillfällen, särskilt för de som älskar söta och lekfulla dofter. Dess energigivande och förföriska karaktär gör den till ett utmärkt val för att komplettera din lekfulla och livliga personlighet. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med andra Prada Candy-produkter, är Prada Candy Sugar Pop en doft som utstrålar glädje och entusiasm.

Märke: Prada

Innehåller: 30ml edp

Artikelnr11516
ConditionNew


Top